ATL Renting: soluţii logistice flexibile

ATL Renting este o afacere de familie, 100% belgiană, specializată în închirieri si vânzări de remorci, camioane și șasiuri. De la înfiinţare in 1997, compania este in continua crestere, devenind actualmente un pion important pe piaţă, cunoscuta pentru flexibilitate si experienta.

Abordarea noastră? Să căutam soluții adaptate la nevoile și așteptările companiei tale. La încheierea unui contract de închiriere sau de vânzare, suntem interesați în mai mult decât doar de partea financiara a lucrurilor. Luăm în considerare oamenii care alcătuiesc compania! Aceasta filozofie demonsteaza flexibilitatea noastră și orientarea spre client, punând preţ atât pe clienții noștri cât și pe angajatii companiei.

Misiunea noastra

Pe baza fundației noastre solide, echipa ATL Renting intenţionează să se extindă şi mai mult,. Dorim să continuăm să oferim clienților noștri cele mai bune soluții pentru provocările lor in domeniul transportului. Suntem capabili să facem acest lucru prin urmărirea îndeaproape a evoluților de pe piață cât și prin menținerea relaților strânse cu companiile locale de transport, în toate țările în care suntem activi pe piaţă - Belgia, Olanda, Germania, Polonia, România și Slovacia. În acest fel reușim să furnizăm clienților noștri din fiecare țară echipamentul potrivit (camion, șasiu sau remorcă) prin obţiunea potrivită lor (de închiriere sau de vânzare).

 

Încearcă modul individual de abordare ATL Renting

şi obține o soluție logistică adaptată perfect nevoilor companiei tale.

Contactează-ne prntru mai multe informaţii.

ATL Renting Romania

+40 (0) 371 380 215

info@atlrenting.ro
Ofertă gratis