Camion, șasiu ori remorcă : inchirierea potrivită nevoilor tale

Ești în căutarea unei soluții pentru provocarea ta logistică? Sau vrei să închiriezi un camion, o remorcă sau un șasiu pentru o perioadă mai lungă de timp și, de ce nu, cu opțiune de cumpărare? Oricare ar fi cerințele tale logistice, la noi vei găsi o soluție adaptată nevoilor tale si mail ales, la bugetul tău. In acest sens, îţi oferim 2 tipuri de închiriere, la alegere.

Opțiunea 1 - închiriere operațională

Închiriezi un camion, șasiu sau remorcă și la sfârșitul perioadei de închiriere îl înapoiezi. Vei plăti numai costul de închiriere și, dacă este cazul, combustibilul folosit. Orice alte costuri - cum ar fi cele de întreținere și reparații necesare uzurii din folosinta adecvata - sunt plătite de noi. Tu alegi soluția logistică perfectă pentru situaţia ta particulară. Flota noastră operațională, atent întreținută, constă în echipamente de înaltă calitate şi cu o vechime, în medie, de doi ani. Acest lucru îţi permite să beneficiezi de cele mai recente noutati în domeniul tehnologiei și a transportului!

Opțiunea 2 - închiriere financiară

Prin această obţiune plăteşti costul de închiriere, precum și toate costurile operaționale, inclusiv de întreținere, combustibilul și reparațile. Echipament tău., de obicei, provine din flota noastră de închiriere, da avem disponibile şi unități noi. La sfârșitul perioadei de contract poţi alege să cumperi camionul, șasiul sau remorca.

Ai nevoie să inchiriezi o remorcă, un camion sau un șasiu,

folosind una dintre obţiunile flexibile de închiriere ATL Renting?

Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informaţii.

ATL Renting Romania

+40 (0) 371 380 215

info@atlrenting.ro
Ofertă gratis