_Driving your interests

De ce ATL

Sub capota noastră regăsiți: cai putere sub formă inovatoare. În cabina noastră regăsiți: expertiză excelentă și o abordare personală adaptată afacerii dvs.

Patru motive pentru a vă alătura companiei ATL Renting

Doriți să plecați la drum în mod eficient și să vă mențineți afacerea în mișcare în mod flexibil? Expertiza noastră în materie de camioane, remorci și șasiuri și serviciile noastre personale vă vor îndruma în direcția cea bună.

Porniți la drum rapid și inteligent

Aceasta trebuie să se dezvolte. Doriți să comutați rapid în planurile dvs. de transport? Sunteți în locul potrivit. De ce aveți nevoie? Mijloc de transport adaptat? Doriți să încărcați o sarcină suplimentară? Lăsați-vă ghidat personal de către consultanții noștri spre mijlocul de transport cel mai potrivit.

Toate modelele din flota noastră state-of-the-art sunt disponibile imediat pe baza unor formule de închiriere (cumpărare) flexibile, care se potrivesc garantat aspirațiilor dvs. Accentul colaborării noastre este pe durată lungă, acesta fiind motivul pentru care facem rapid și flexibil trecerea la nevoile dvs.

Păstrați-vă libertatea de mișcare financiară

Nu permiteți achiziționarea unui vehicul adecvat să vă împiedice activitățile.

În locul unei investiții mari prin cumpărare, alegeți o formulă de tarif de închiriere (cumpărare) flexibilă, la un cost lunar transparent. Fără niciun fel de presiune asupra capitalului dvs., fără riscuri, fără surprize ulterioare. În acest fel, mențineți spațiu financiar pentru alte investiții. Și pentru că nu trebuie să așteptați săptămâni pentru ca un împrumut să fie aprobat, puteți începe foarte repede.

Bucură-te de tot confortul pe drum

Calculați câte ore pe zi, pe săptămână, pe an petreceți în vehiculul dvs. Este un motiv suficient pentru a vă bucura de mărci și modele de primă clasă care vă garantează cel mai înalt confort, motoare economice, caracteristici de siguranță de înaltă tehnologie, emisii reduse și funcționalități personalizate super practice.

Cele 6000 de autovehicule tinere din flota noastră sunt dinamice, inovatoare și confortabile. Este tocmai ceea ce aveți nevoie la drum.

Fiți mobil 24/7

Mobilitatea dvs. este prioritatea noastră. În funcție de formula de închiriere aleasă de dvs., vă puteți baza pe un serviciu all-in. De acum înainte, nu trebuie să irosiți timp cu documentele pentru finanțare, inspecția tehnică, soluționarea daunelor, service pentru anvelope, întreținere și reparații, un vehicul de schimb, asistență și asigurarea vehiculelor, taxe și ajustări ale contractului. De acestea ne ocupăm noi pentru dvs. în mod profesionist.

Ați avut un accident? Aveți probleme pe drum? Un singur apel telefonic către biroul nostru de asistență și aveți o soluție. Rapid și fiabil, așa cum sunteți obișnuiți de la noi. Porniți la drum rapid și inteligent.

Nu este timp de pierdut.

Lăsați-vă ghidat de către consultanții noștri spre mijlocul de transport cel mai potrivit.

+40 (0) 371 380 215
© All rights reserved | ATL Renting srl | Nord City Tower - 077190 Voluntari, România | | Branded by MENTALL |