_Driving your interests

Modul nostru de lucru

Slujba dvs. este să fiți la drum. Înțelegem ca nimeni altul acest lucru. Ne ocupăm noi de întocmirea documentelor și de suportul necesar. Vă stăm la dispoziție cu entuziasm pe parcursul întregii dvs. călătorii, de la început până la destinație.

Porniți inteligent la drum cu 6 viteze

Slujba dvs. este să fiți la drum. Înțelegem ca nimeni altul acest lucru. O oprire la consultanții noștri și sunteți rapid la drum fără griji, în cel mai potrivit vehicul pentru activitatea dvs. specifică. Ne ocupăm noi de întreaga administrare.
Și rămânem la dispoziția dvs. cu entuziasm pe parcursul întregii dvs. călătorii, de la început până la destinație.

Povestiți-ne planurile dvs. de creștere sau demarare

Aveți nevoie de un vehicul adaptat pentru încărcături grele, voluminoase sau specifice, eventual cu opriri frecvente? Sunați la +40 (0) 371 380 215.Consilierii noștri vă ascultă cu atenție planurile și vă ghidează profesional.

Selectați un vehicul pe măsura activităților dvs.

Capacitatea de încărcare necesară, putere, un consum optim, posibilități de răcire, ridicare, o platformă funcțională cu oblon ridicător, ... Pe baza dorințelor și nevoilor dvs., realizăm cea mai optimă configurație pentru vehiculul dvs.

Alegeți o formulă de închiriere flexibilă care lasă loc pentru dezvoltare

Care este cel mai bun mod de a vă finanța vehiculul? Optați pentru formula noastră flexibilă de închiriere? Sau alegeți formula noastră all-in de cumpărare prin leasing? Vom examina toate opțiunile cu dvs. în detaliu.

Pe deplin în regulă cu întreaga administrare

Ați făcut o alegere? Includem toate condițiile în mod profesionist într-un contract. În funcție de formula dvs., ne ocupăm, de asemenea, de asigurări și taxe, service pentru anvelope, întreținere și reparații și asistență rutieră 24/7. În acest mod, vă puteți concentra la drum.

Pe drum rapid și inteligent

Ați semnat contractul dvs.? Felicitări. După un apel telefonic de la noi, puteți veni și ridica vehiculul ales. Acesta este pregătit complet pentru dvs., cu documentele de bord necesare și cheile în contact. Drum bun!

La drum fără griji 24/7

Puteți conta în continuare pe noi și atunci când sunteți la drum. Aveți întrebări? Aveți nevoie de anvelope noi? Vehiculul dvs. are nevoie de întreținere sau de inspecție tehnică? Ați avut un accident sau o daună pe drum? Noi vă oferim servicii de depanare în orice manieră posibilă și vă menținem mobilitatea 24/7.

Nu pierdeți timpul. Permiteți-le experților noștri să vă îndrume chiar astăzi.

Sunați acum la   +40 (0) 371 380 215

© All rights reserved | ATL Renting srl | Nord City Tower - 077190 Voluntari, România | | Branded by MENTALL |